Despre Noi

Prohotel-special-towelssoapele sunt un accesoriu indispensabil in casa fiecarui om. De-a lungul timpului oamenii au folosit prosoapele pentru a absorbi umezeala. Fabricate dintr-o tesatura ce contine un absorbant suplimentar, de obicei, tesatura de bumbac, aceste fibre sunt special construite pentru a absorbi umezeala.
 
Pentru ca pielea ta merita tot ce e mai bun, prosoapele pe care le  folosesti trebuie sa fie cat mai rezistente, sa nu se deterioreze in  timp.
Va oferim o gama larga de prosoape, lenjeri de pat, halate de baie toate din bumbac 100% de calitate germana. Bumbacul din care sunt fabricate este unu de cea mai buna calitate fabricat  la standarde europene. Ne adresam unitatilor de cazare dar si utilizatorilor casnici.Preturile noastre sunt cele mai mici dupa piata Romaneasca. Astfel oferim:
 
Produse Hoteliere :
    -Prosoape albe sau colorate, in special prosoapele greek border cu densitatea de 500gr./m2.
    -Halate De baie cu guler sal sau cu gluga la o calitate deosebita. Tesatura fir dublu rasucit cu densitatea 350gr./m2, 400 gr.m2.
    -Papuci de baie din frotir din TNT de unica folosinta. Produsele se pot folosi pentru piscina si se pot personaliza prin broderie.